Tilausohje


Sinulla on valmis aineisto magneettimainosta varten:

Jos sinulla on magneettimainoksia varten valmis aineisto, (pdf, mielellään vektori-muodossa) lähetät sen meille s-postilla simo@magneettitarra.fi ja me teemme siitä sinulle vedoksen. Vedos on haluamassasi koossa ja lähetämme sen sinulle hyväksymistä varten s-postilla. Kun olet hyväksynyt vedoksen, toimitamme magneettimainoksesi noin viikossa haluamaasi osoitteeseen.

Sinulla ei ole valmista aineistoa:

Jos haluat, että ideasi, tekstisi ja aineistosi muokataan haluamallasi tavalla, lähetä ne s-postilla simo@magneettitarra.fi Tästä lähes mainostoimisto-tasoisesta työstä veloitamme ainoastaan 30 – 100 € (alv.0%), työmäärästä riippuen. Lähetämme sinulle pdf-vedoksen hyväksyttäväksesi s-postiisi. Tarvittaessa saat 2 korjausvedosta veloituksetta, seuraavista mahdollisista korjausvedoksista veloitamme 20 €/kpl (alv.0%) Kun olet hyväksynyt mieleisesi vedoksen, toimitamme magneettimainoksesi noin viikossa haluamaasi osoitteeseen.

Hinnoittelu

Ennen kuin sitoudut tilaamiseen, annamme sinulle tilauksesi hinnan, sekä maksuun ja toimitukseen liittyviä tietoja. Noudatamme Suomen voimassaolevia graafisen alan toimitusehtoja.

Tervetuloa parhaiden On-Off™ magneettitarrojen tilaajaksi!

Magneettitarran käyttöohje


Lyhyesti:

  • Irroitettava ja uudelleen kiinnitettävä
  • Magneettitarra ei vaurioita auton maalipintaa
  • Magneettitarra soveltuu autoihin, joissa kiinnityskohta on normaalia metallia

Magneettitarra tulee irroittaa noin kahden viikon välein sekä pesun yhteydessä. Kiinnityskohta sekä magneetin ala-pinta tulee puhdistaa ja kuivata ennen tuotteen uudelleen kiinnitystä. Tuotteen pesuun suositellaan käytettäväksi mietoa saippualiuosta ja naarmuttamatonta pehmeää kangasta. Liuotinaineita on syytä välttää.

Vältä asennusta konepellille. Mahdollisiin mainoksen pintanaarmuihin voidaan käyttää pehmeää pyyhekumia.